Hemma

Inlägget jag har skjutit fram så länge på att skriva, vägran att inse att jag är hemma. Verkligen hemma, vill inte inse att för 17 dagar sen stod jag där och sa hejdå till människor som jag kanske aldrig träffar igen. Människor som jag har bott tillsammans i 10 månader, människor som jag verkligen har gått igenom i princip allt. Jag har lärt känna människor som kommer finnas med mig för resten av mitt liv.
Jag har haft en väldigt stor fasa över att den dagen skulle komma. Dagen jag skulle komma hem, hem fast med en stor tomhet bakom mig. För 306 dagar stod jag på Kastrup och hade 10 månader framför mig och jag visste inte vad jag hade framför mig. Oh herregud vad mycket jag hade framför mig och jag har verkligen lärt mig så himla mycket under dessa 289 dagarna.
Det kommer finnas dagar då jag kommer saknar Kenya något så fruktansvärt mycket så det inte finns ord. Vissa dagar kommer jag vara glad att jag är i Sverige tillsammans med mina fantastiska vänner igen. Och ni får absolut inte tro att jag inte vill vara i Sverige utan jag är tacksam över att jag har ett år kvar med min klass i Hässleholm och att jag får ta studenten med dem som jag absolut tror kommer att bli fantastik.
Det finns inget jag ångrar med det här året och jag ångrar inte att jag tog chansen och satte mig på planet ner. Jag kommer för evigt vara tacksam mot mina föräldrar för att just jag fick chansen att åka dit. Kenya kommer finnas med mig ett långt tag fram över och jag tror det är något man måste acceptera för ett sådant år kan inte glömmas bort så snabbt.
Jag vill bara tacka er som har följt mig detta året men tyvärr är det över…
Framför mig har jag trean, en resa till Indien och studenten sen efter det är jag förmodligen ute på nya äventyr.
Tack för mig!
DSC_0035

DSC_0470

IMG_4249

IMG_4278

IMG_4283

IMG_4394

IMG_4399

IMG_4438

IMG_4441

IMG_4511

IMG_4561

IMG_4567

IMG_4568

IMG_4573

IMG_4590

IMG_4591

IMG_4592

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s